Епоксидна висока топлина

Soar Technology Co., Ltd е водечки Taiwan производителот, набавувачот и извозник на Епоксидна висока топлина. Ние сме вклучени во понудата на прилагодување во однос на големината, дизајнот, моделот и бојата, како на спецификациите на клиентите. Ние се обезбеди најдобар квалитет, што е во согласност со глобалните принципи за квалитет како нашите домашни производство единица е инсталиран со високо развиени машини за да се обезбеди квалитет.
Лепење на нашиот бизнис принцип на "искреност, квалитет, иновација и клиент приоритет, и почитување нашата развојна стратегија - извршуваат совршеност во корпоративниот развој, производство, услуги и бренд единица", ние обезбеди клиенти најдобри

Епоксидна висока топлина

од сите делови на светот.
  • Епоксидна висока топлина - High temperature curing epoxy Type-8190
Епоксидна висока топлина
модел - High temperature curing epoxy Type-8190
ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190-е лепак за епоксидна смола, развиен за висока температура во околината.Овој систем на смола има добра оперативност и одлични карактеристики на врзување за многу различни материјали.ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 има посебна молекуларна структура што може да формира затегнати мрежни вкрстени врски.Стврднатиот материјал има висока температура на деформација,висока стабилност на температурата и отпорност на влага.Покрај тоа,стапката на одржување на јачината на сврзувањето на SOAR-ЕП-2007-8190 при високи температури е подобар од другите вообичаени амински стврднати епоксидни смоли.Зацврстениот SOAR-ЕП-2007-8190 има висока температура на топлинска деформација,одлична хемиска отпорност,и може да зачува добри физички својства на високи температури.Условите на стврднување на SOAR-ЕП-2007-8190 се поврзани со времето и температурата на печење.Колку е поголема температурата на печење,толку пократко време на печење е потребно.Откако оваа смола ќе се излечи на висока температура,може да ги добие најдобрите различни карактеристики и висока стабилност на температурата.
  1. ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 може да обезбеди долг-терминска отпорност на оксидација и одлични електрични својства во широк опсег на влажност.
  2. ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 има одлични карактеристики на стврднување на висока температура,и SOAR-ЕП-2007-8190 има исклучително висока реактивност во средина поголема од 200oC.
  3. ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 може да се користи за ламиниране,инфузија,обликување,премази и лепила,и се појавува во областите на електрична машинерија,електроника,воздушна вселена,автомобили и слободно време...итн.
  4. Оваа смола е погодна за автоматско механичко мерење и издавање.
  5. ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 е во согласност со 2002 година/Прописи за 95EC RoHS.
Soar Technology Co., Ltd
High temperature curing epoxy Type-8190
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Enquiry Now
производи Листа
Soar Technology Co., Ltd
За да го пронајдете и купувате најдоброто Епоксидна висока топлина, треба да знаете за највисок квалитет на Епоксидна висока топлина производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер од фабрика
High temperature curing epoxy Type-8190
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190-е лепило за епоксидна смола, развиено за средини со висока температура.Системот со смола е лесен за ракување и има одлични својства на адхезија на разни материјали.ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 има посебна молекуларна структура што може да направи да формира тесна мрежа на крст-врски.Зацврстениот материјал има висока температура на деформација,висока стабилност на температурата и отпорност на влага.Покрај тоа,ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 има повисока стапка на задржување на јачината на врската на високи температури од другите обични амин излекувани епоксидни смоли.Излечен SOAR-ЕП-2007-8190 има висока температура на изобличување на топлината,одлична хемиска отпорност,и може да одржува добри физички својства дури и при високи температури.Условите за лекување на SOAR-ЕП-2007-8190 се поврзани со времето и температурата на печење.Колку е поголема температурата на печење,толку пократко време на печење е потребно.По лекување на висока температура,смолата може да добие најдобри перформанси и висока стабилност на температурата. ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 може да обезбеди долг-терминска отпорност на оксидација и одлични електрични перформанси при широк опсег на влажност. ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 има одлични карактеристики на лекување на висока температура.ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 има многу голема брзина на одговор во околина над 200oC. ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 може да се користи во ламиниране,калапи за инјектирање,обликување,премази и лепила,и во електромеханички,електронска опрема,воздушна вселена,автомобилски и рекреативни полиња. Смолата е погодна за автоматско механичко мерење и дистрибуција. ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 е во согласност со 2002 година/95 ECRoHS прописи.
Soar Technology Co., Ltd
За да го пронајдете и купувате најдоброто Епоксидна висока топлина, треба да знаете за највисок квалитет на Епоксидна висока топлина производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер од фабрика
High temperature curing epoxy Type-8190
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190-е лепило за епоксидна смола, развиено за средини со висока температура.Системот со смола е лесен за ракување и има одлични својства на адхезија на различни материјали.ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 има посебна молекуларна структура што може да формира густ крст-поврзана мрежа.Стврднатиот материјал има поголема температура на деформација,висока стабилност на температурата и отпорност на влажност;покрај тоа,ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 исто така има Има поголема стапка на задржување на јачината,а неговата адхезија при високи температури е поголема од другите вообичаени амински епоксидни смоли.Излечениот SOAR-ЕП-2007-8190 има висока температура на изобличување на топлината,одлична хемиска отпорност,и може да одржува добри физички својства дури и при високи температури.Услови за сушење на SOAR-ЕП-2007-8190 се поврзани со времето и температурата на печење.Колку е поголема температурата на печење,толку пократко време на печење е потребно.По лекување на висока температура,смолата може да добие најдобри перформанси и висока стабилност на температурата. ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 може да обезбеди долг-терминска отпорност на оксидација и одлични електрични перформанси при широк опсег на влажност. ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 има одлични карактеристики на лекување на висока температура.ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 има многу голема брзина на одговор во околина над 200oC. ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 може да се користи во ламиниране,калапи за инјектирање,обликување,премази и лепила,како и електромеханички,електронска опрема,воздушна вселена,автомобилски и забавни полиња. Смолата е погодна за автоматско механичко мерење и дистрибуција. ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 е во согласност со регулативите ECRoHS 2002 година/95.
Soar Technology Co., Ltd
За да го пронајдете и купувате најдоброто Епоксидна висока топлина, треба да знаете за највисок квалитет на Епоксидна висока топлина производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер од фабрика
High temperature curing epoxy Type-8190
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190-е лепило за епоксидна смола дизајнирано за средини со висока температура.Системот со смола е лесен за ракување и има одлични својства на адхезија на различни материјали.ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 има посебна молекуларна структура што може да формира густ крст-поврзана мрежа.Стврднатиот материјал има поголема температура на деформација,висока стабилност на температурата и отпорност на влага.Покрај тоа,ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 исто така има поголема стапка на задржување на јачината,а адхезијата при високи температури е поголема од другите конвенционални амински епоксидни смоли.Зацврстениот SOAR-ЕП-2007-8190 има висока температура на изобличување на топлината,одлична хемиска отпорност,и може да одржува добри физички својства дури и при високи температури.Состојбата на сушење SOAR-ЕП-2007-8190 е поврзана со времето и температурата на печење.Колку е поголема температурата на печење,колку е пократко времето на печење.По високиот-лекување на температура,најдобри перформанси и стабилност може да се добијат при високи температури. ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 може да обезбеди долг-терминска отпорност на оксидација и одлични електрични перформанси при широк опсег на влажност. ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 има одлични карактеристики на лекување на висока температура.ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 има многу висока стапка на одговор во околина над 200oC. ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 може да се користи во ламиниране,калапи за инјектирање,кастинг,премази и лепила,како и електромеханички,електронска опрема,воздушна вселена,автомобилска и забавна индустрија. Смолата е погодна за автоматско машинско мерење и мерење на машини. ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 е во согласност со ECRoHS 2002 година/95