Soar Technology Co., Ltd е професионална производителот, набавувачот и извозник специјализирана за развој и производство на Стврднување на епоксид. Ние се наоѓа во Taiwan, Со удобен превоз пристап. Сите наши производи се поседува добра репутација во истата индустрија со одличен квалитет и прифатлива цена.

Стврднување на епоксид

Soar Technology Co., Ltd
Купете го најдобриот водич на Стврднување на епоксид, треба да знаете за највисок квалитет на Стврднување на епоксид производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер од фабрика во Taiwan
High temperature curing epoxy Type-8190
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190-е лепак за епоксидна смола, развиен за висока температура во околината.Овој систем на смола има добра оперативност и одлични карактеристики на врзување за многу различни материјали.ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 има посебна молекуларна структура што може да формира затегнати мрежни вкрстени врски.Стврднатиот материјал има висока температура на деформација,висока стабилност на температурата и отпорност на влага.Покрај тоа,стапката на одржување на јачината на сврзувањето на SOAR-ЕП-2007-8190 при високи температури е подобар од другите вообичаени амински стврднати епоксидни смоли.Зацврстениот SOAR-ЕП-2007-8190 има висока температура на топлинска деформација,одлична хемиска отпорност,и може да зачува добри физички својства на високи температури.Условите на стврднување на SOAR-ЕП-2007-8190 се поврзани со времето и температурата на печење.Колку е поголема температурата на печење,толку пократко време на печење е потребно.Откако оваа смола ќе се излечи на висока температура,може да ги добие најдобрите различни карактеристики и висока стабилност на температурата. ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 може да обезбеди долг-терминска отпорност на оксидација и одлични електрични својства во широк опсег на влажност. ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 има одлични карактеристики на стврднување на висока температура,и SOAR-ЕП-2007-8190 има исклучително висока реактивност во средина поголема од 200oC. ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 може да се користи за ламиниране,инфузија,обликување,премази и лепила,и се појавува во областите на електрична машинерија,електроника,воздушна вселена,автомобили и слободно време...итн. Оваа смола е погодна за автоматско механичко мерење и издавање. ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 е во согласност со 2002 година/Прописи за 95EC RoHS.
Soar Technology Co., Ltd
Купете го најдобриот водич на Стврднување на епоксид, треба да знаете за највисок квалитет на Стврднување на епоксид производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер од фабрика во Taiwan
High temperature curing epoxy Type-8190
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190-е лепило за епоксидна смола, развиено за средини со висока температура.Системот со смола е лесен за ракување и има одлични својства на адхезија на разни материјали.ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 има посебна молекуларна структура што може да направи да формира тесна мрежа на крст-врски.Зацврстениот материјал има висока температура на деформација,висока стабилност на температурата и отпорност на влага.Покрај тоа,ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 има повисока стапка на задржување на јачината на врската на високи температури од другите обични амин излекувани епоксидни смоли.Излечен SOAR-ЕП-2007-8190 има висока температура на изобличување на топлината,одлична хемиска отпорност,и може да одржува добри физички својства дури и при високи температури.Условите за лекување на SOAR-ЕП-2007-8190 се поврзани со времето и температурата на печење.Колку е поголема температурата на печење,толку пократко време на печење е потребно.По лекување на висока температура,смолата може да добие најдобри перформанси и висока стабилност на температурата. ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 може да обезбеди долг-терминска отпорност на оксидација и одлични електрични перформанси при широк опсег на влажност. ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 има одлични карактеристики на лекување на висока температура.ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 има многу голема брзина на одговор во околина над 200oC. ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 може да се користи во ламиниране,калапи за инјектирање,обликување,премази и лепила,и во електромеханички,електронска опрема,воздушна вселена,автомобилски и рекреативни полиња. Смолата е погодна за автоматско механичко мерење и дистрибуција. ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 е во согласност со 2002 година/95 ECRoHS прописи.
Soar Technology Co., Ltd
Купете го најдобриот водич на Стврднување на епоксид, треба да знаете за највисок квалитет на Стврднување на епоксид производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер од фабрика во Taiwan
High temperature curing epoxy Type-8190
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190-е лепило за епоксидна смола, развиено за средини со висока температура.Системот со смола е лесен за ракување и има одлични својства на адхезија на различни материјали.ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 има посебна молекуларна структура што може да формира густ крст-поврзана мрежа.Стврднатиот материјал има поголема температура на деформација,висока стабилност на температурата и отпорност на влажност;покрај тоа,ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 исто така има Има поголема стапка на задржување на јачината,а неговата адхезија при високи температури е поголема од другите вообичаени амински епоксидни смоли.Излечениот SOAR-ЕП-2007-8190 има висока температура на изобличување на топлината,одлична хемиска отпорност,и може да одржува добри физички својства дури и при високи температури.Услови за сушење на SOAR-ЕП-2007-8190 се поврзани со времето и температурата на печење.Колку е поголема температурата на печење,толку пократко време на печење е потребно.По лекување на висока температура,смолата може да добие најдобри перформанси и висока стабилност на температурата. ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 може да обезбеди долг-терминска отпорност на оксидација и одлични електрични перформанси при широк опсег на влажност. ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 има одлични карактеристики на лекување на висока температура.ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 има многу голема брзина на одговор во околина над 200oC. ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 може да се користи во ламиниране,калапи за инјектирање,обликување,премази и лепила,како и електромеханички,електронска опрема,воздушна вселена,автомобилски и забавни полиња. Смолата е погодна за автоматско механичко мерење и дистрибуција. ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 е во согласност со регулативите ECRoHS 2002 година/95.
Soar Technology Co., Ltd
Купете го најдобриот водич на Стврднување на епоксид, треба да знаете за највисок квалитет на Стврднување на епоксид производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер од фабрика во Taiwan
High temperature curing epoxy Type-8190
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190-е лепило за епоксидна смола дизајнирано за средини со висока температура.Системот со смола е лесен за ракување и има одлични својства на адхезија на различни материјали.ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 има посебна молекуларна структура што може да формира густ крст-поврзана мрежа.Стврднатиот материјал има поголема температура на деформација,висока стабилност на температурата и отпорност на влага.Покрај тоа,ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 исто така има поголема стапка на задржување на јачината,а адхезијата при високи температури е поголема од другите конвенционални амински епоксидни смоли.Зацврстениот SOAR-ЕП-2007-8190 има висока температура на изобличување на топлината,одлична хемиска отпорност,и може да одржува добри физички својства дури и при високи температури.Состојбата на сушење SOAR-ЕП-2007-8190 е поврзана со времето и температурата на печење.Колку е поголема температурата на печење,колку е пократко времето на печење.По високиот-лекување на температура,најдобри перформанси и стабилност може да се добијат при високи температури. ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 може да обезбеди долг-терминска отпорност на оксидација и одлични електрични перформанси при широк опсег на влажност. ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 има одлични карактеристики на лекување на висока температура.ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 има многу висока стапка на одговор во околина над 200oC. ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 може да се користи во ламиниране,калапи за инјектирање,кастинг,премази и лепила,како и електромеханички,електронска опрема,воздушна вселена,автомобилска и забавна индустрија. Смолата е погодна за автоматско машинско мерење и мерење на машини. ПОТРЕСНО-ЕП-2007-8190 е во согласност со ECRoHS 2002 година/95
Нашите

Стврднување на епоксид

уживаат во добра репутација во различни пазари низ целиот свет. За овој успех, ние постојано ќе ви понудиме нашите најдобри услуги и производи за да ги исполни сите ваши потреби. Ве молиме не двоумете се да контактирајте не ако имате било истрага.