Soar Technology Co., Ltd е производител и снабдувач на квалитетот на производите, како што се Епоксиден лепак и така натаму за повеќе години, кои сме работеле во партнерство со нашите клиенти да се изгради силни сојузи. Нашата репутација за иновативен дизајн, сигурност продолжува да влијае на повеќето критични на носителите на одлуки. Во иднина, ние сме посветени на обезбедување на клиенти со најдобрите производи, услуги и поддршка што заслужуваат. Ако имате овој услов, кога ОЕМ или ODM е добредојден!

Епоксиден лепак

Soar Technology Co., Ltd
Купете го најдобриот водич на Епоксиден лепак, треба да знаете за највисок квалитет на Епоксиден лепак производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер од фабрика во Taiwan
High temperature curing epoxy Type-153
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Се користи во пакување на електронски производи.Оваа смола има добра обработка и стабилност.Овој производ има добра адхезија по стврднување,и има добра отпорност на олеохемикалии и растворувачи.Има мала содржина на јони и добра стабилност на складирање,и може брзо да се стврдне на високи температури.Има уникатни реолошки својства и може да се користи како смола за изградба и полнење на браната истовремено.Оваа смола има одлична издржливост и може да помине многу различни тестови на животната средина.Овој производ има висок степен на сигурност и издржливост,и е висок-перформанси лепило за многу апликации. Има висок вискозитет и одлична тиксотропија.За време на процесот на обработка и стврднување,нема слободно да попушта. Површината на закоравениот материјал нема да изгледа мрсна и слабо сјаен. Има добра димензионална стабилност во значителен опсег на температура. Зацврстениот материјал има одличен заштитен ефект и отпорност на удари на компонентите. Јачината на лепилото што ја задржува овој производ по тестирање на животната средина е сè уште добра. Зацврстениот материјал на оваа смола има добра отпорност и на гасовита и на течна влага. Овој производ е во согласност со 2002 година/Прописи за 95EC RoHS.
Soar Technology Co., Ltd
Купете го најдобриот водич на Епоксиден лепак, треба да знаете за највисок квалитет на Епоксиден лепак производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер од фабрика во Taiwan
High temperature curing epoxy Type-153
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Епоксидната смола отпорна на висока температура е составена од епоксидни групи кои можат да ја зголемат густината на вкрстено поврзување на молекуларната структура и топлината-отпорен скелет.Откако ќе се излечи молекуларната структура на епоксидна смола,групите на епоксидна смола се вкрстени-поврзани поради големиот внатрешен стрес и молекуларната епоксидна конструкција.Големата густина и други причини предизвикуваат лепила’недостатоци како кршливост,отпорност на удар,отпорност на топлина,и отпорност на замор,кои го ограничуваат опсегот на примена на лепила за епоксидна смола.Од оваа причина,релевантни научни истражувачи во мојата земја направија многу истражувања за подобрување на процесот на подготовка на лепило за епоксидна смола.На пример,при подготовка на епоксидна смола од типот на бисфенол етер,бидејќи епоксидната група на нејзината молекуларна структура е комплексна три-член хетероцикличен прстен,откако ќе се излечи епоксидната смола,на неговиот молекуларен ланец ќе се произведат голем број структури на ароматични прстени,што ќе го направи излекуваниот производ Отпорноста на топлина се намалува и кршливоста се зголемува.Затоа,за време на процесот на подготовка,научниците ја замениле изопропилната група во молекуларната структура на бифенол епоксидна смола со високополарна сулфонска група,што може ефикасно да ја подобри топлинската стабилност и отпорноста на топлина на излечената епоксидна смола. Има висок вискозитет и одлична тиксотропија.За време на процесот на обработка и стврднување,нема слободно да попушта. Површината на закоравениот материјал нема да изгледа мрсна и слабо сјаен. Има добра димензионална стабилност во значителен опсег на температура. Зацврстениот материјал има одличен заштитен ефект и отпорност на удари на компонентите. Јачината на лепилото што ја задржува овој производ по тестирање на животната средина е сè уште добра. Зацврстениот материјал на оваа смола има добра отпорност и на гасовита и на течна влага. Овој производ е во согласност со 2002 година/Прописи за 95EC RoHS.
Soar Technology Co., Ltd
Купете го најдобриот водич на Епоксиден лепак, треба да знаете за највисок квалитет на Епоксиден лепак производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер од фабрика во Taiwan
High temperature curing epoxy Type-153
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Епоксидна смола отпорна на висока температура има силно лепило на епоксидна смола,едноставен процес на производство и добра сеопфатна изведба,и е широко користен во различни области на животот и индустријата.Перформансите на отпорност на висока температура на лепилото отпорно на висока температура главно зависи од стабилноста на термичката оксидација и температурата на термичката деформација на излекуваниот производ.Колку е помало растојанието на структурата на групата на излекуваниот производ,толку е поголема густината на вкрстено поврзување.Прстени,хетероцикли и други групи отпорни на висока температура исто така ќе се зголемат,а температурата на изобличување на топлината исто така ќе се зголеми.Оваа статија ги дискутира методите за подготовка на лепило за епоксидна смола отпорна на висока температура и факторите на влијание.Во-студија за длабочина. Површината на закоравениот материјал нема да изгледа мрсна и слабо сјаен. Има добра димензионална стабилност во значителен опсег на температура. Зацврстениот материјал има одличен заштитен ефект и отпорност на удари на компонентите. Јачината на лепилото што ја задржува овој производ по тестирање на животната средина е сè уште добра. Зацврстениот материјал на оваа смола има добра отпорност и на гасовита и на течна влага. Овој производ е во согласност со 2002 година/Прописи за 95EC RoHS.
Soar Technology Co., Ltd
Купете го најдобриот водич на Епоксиден лепак, треба да знаете за највисок квалитет на Епоксиден лепак производител, снабдувач, трговија на големо и дистрибутер од фабрика во Taiwan
High temperature curing epoxy Type-153
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Покрај хемиските својства на епоксидната смола е под влијание и на нејзината сопствена структура,средството за лекување е исто така еден од важните фактори кои влијаат на неговата отпорност на топлина.Нормално,функционалните групи и хемиската молекуларна структура на средството за лекување реагираат со епоксидна смола за да се произведе молекуларната структура,формата и перформансите на излезната смола соодветно ќе се променат.Затоа,разумен дизајн на излекуваниот производ на лепилото за епоксидна смола игра витална улога во оптимизирање на перформансите на лепилото.Кога епоксидната смола претрпува реакција на лекување,епоксидната група на нејзината молекуларна структура ќе има соодветно индуктивно дејство.Бидејќи атомот на кислород во епоксидната група на молекуларниот ланец на епоксидна смола има многу негативни полнежи,има атом на јаглерод на крајот од групниот ланец.Постојат многу позитивни обвиненија,така што нуклеофилите и електричните реагенси прават епоксидираниот производ да претрпи реакција на додавање,а молекулите на епоксидна смола се прстени-отворен и полимеризиран.Како што се алициклични анхидриди,ароматични амини,дициандиамид,силиконски смоли,ароматични прстени,итн. Површината на закоравениот материјал нема да изгледа мрсна и слабо сјаен. Има добра димензионална стабилност во значителен опсег на температура. Зацврстениот материјал има одличен заштитен ефект и отпорност на удари на компонентите. Јачината на лепилото што ја задржува овој производ по тестирање на животната средина е сè уште добра. Зацврстениот материјал на оваа смола има добра отпорност и на гасовита и на течна влага. Овој производ е во согласност со 2002 година/Прописи за 95EC RoHS.
Цело време, ние се нагласи развојот и да воведе нови

Епоксиден лепак

производи на пазарот секоја година. Нашите производи се продава добро во странство на пазарот, како што се Америка и Европа, и се позитивно оценета од страна на клиентите. Ние ги извршуваат управување начело на "квалитет е супериорен, служба е врховен, репутација е првиот", и искрено ќе се создаде и да го споделат успехот со сите clients.We добредојде да ни се обратите за повеќе информации и со нетрпение очекуваме да работиме со вас!